Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

CEIP Mare de Déu de la Guardiola

PB140119.JPG

La nostra escola, es petita però molt acollidora. Està dins de la Zona Escolar Rural “El Romaní”. Disposem de tot tots els serveis d’una escola: mestre d’Educació especial, mestre de Música, mestre d’Educació Física, logopeda  i servei de psicopedagoga.

Som de dues línies, una d’Educació Infantil i una altra d’Educació Primària. Aquest curs 2014-2015 som 12 alumnes. El fet de ser una escola petita ens ajuda a realitzar atencions personalitzades i a duu els reforços necessaris per aquells alumnes amb alguna dificultat.

Cal dir, que, a la nostra escola realitzem la sisena hora, on dins de les qual es fan activitats d’ampliació o de reforç, segons les necessitats de l’alumnat.

La mestra d’Educació Infantil i també és la Directora, és la Meritxell Capdevila Estrada. I la tutora d’Educació Primària és l’Emma Llobera Escodà.

Els mestres itinerants són:

  • Mestra de llengua Anglesa: Anaïs Pons
  • Mestre de Música: Rubèn Besora
  • Mestra d’Educació Física: Carme Garrofé
  • Mestra d’Educació Especial: Noemí Teixidó.
  • Psicopedagoga: Anna Bosch ( Centre de Recursos de Balaguer).

La nostra escola realitza durant el curs escolar diferents excursions amb la resta d’alumnes que conformen la ZER, a part d’excursions a nivell d’escola.

Tenim l’Associació de Mares i Pares (AMPA), on gràcies a ells   i a la seva implicació organitzen i dirigeixen les activitats extraescolars, i col·laboren en les festes de l’escola, entre d’altres activitats.

PB140117.JPG

PB140118.JPG

PB140120.JPG

 

Document Actions